ΥΛΙΚΑ
2 γλυκοπατάτες
1 παντζάρι
200 γρ φέτα
200 γρ ρόκα
Λίγο ρίγανη,
κύμινο
Αλάτι, πιπέρι
1-2 κουταλιές ξύδι βαλσάμικο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαρίζουμε της
γλυκοπατάτες και της κόβουμε σε κύβους . Το ίδιο κάνουμε και με το παντζάρι. Βάζουμε
σε ένα ταψάκι τις πατάτες και το παντζάρι
με λίγο ελαιόλαδο και προσθέτουμε αλάτι πιπέρι και κύμινο. Τα ψήνουμε σε ζεστό φούρνο
στους 175 βαθμούς καλυμμένα με αλουμινόχαρτο για 30- 40 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν
τα λαχανικά .
Βγάζουμε τα λαχανικά
και τα αφήνουμε να κρυώσουν.
Σε μια βαθιά πιατέλα βάζουμε την ρόκα, ρίχνουμε τα ψημένα λαχανικά, την φέτα και ρίγανή. Τελειώνουμε με το βαλσάμικο
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου