Και τώρα πάμε σε μια άλλη χώρα την ΟΥΓΓΑΡΊΑ.
Μετά από πολύ ψάξιμο θα σας φέρω πολλές νόστιμες συνταγές. Ελπίζω να τις δοκιμάσετε και να τις απολαύσετε.
ΥΛΙΚΑ
800 γρ χοιρινό κρέας
300 γρ φασολάκια
2 πατάτες μεγάλες
2 καρότα
1 κρεμμύδι
2 σκελίδες σκόρδο
1 κουτ.σουπ. μαϊντανό
1 κουτ.σουπ. άνηθο
200 γρ κρέμα γάλακτος
Λίγο κύμινο
1 φύλο δάφνης
1 κουτ.σουπ. αλεύρι
1 κουτ. γλυκού πάπρικα
Αλάτι, πιπέρι,
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε το κρέας σε μερίδες, πλένουμε και στεγνώνουμε σε χαρτί κουζίνας. Καθαρίζουμε και κόβουμε όλα τα λαχανικά .
Σε μια κατσαρόλα τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και όταν μαλακώσει ρίχνουμε το κρέας και συνεχίζουμε για λίγο το τσιγάρισμα. Προσθέτουμε το σκόρδο, πάπρικα, κύμινο, το φύλο δάφνης, αλάτι, πιπέρι. Ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε 1 λίτρο νερό . Αφήνουμε το κρέας να βράσει για περίπου 20 λεπτά μέχρι να αρχίσει να μαλακώσει .
Όταν το κρέας έχει μισο-μαλακώσει προσθέτουμε τα φασολάκια, τα καρότα και τις πατάτες. Συμπληρώνουμε ένα λίτρο νερό περίπου και αφήνουμε να βράσει για 20 λεπτά ακόμα μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά.
Σε ένα μπολάκι ανακατεύουμε καλά την κρέμα γάλακτος με το αλεύρι. Προσθέτουμε ζουμί από τον φαγητό μας και ρίχνουμε την σάλτσα στην κατσαρόλα ανακατεύοντας απαλά. Βράζουμε για 5 λεπτά ακόμα. Πασπαλίζουμε με άνηθο και μαϊντανό και σερβίρουμε ζεστό.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου