Είναι τόσο εύκολο και νόστιμο αυτό το φαγητό που χαίρομαι να το φτιάξω. Ο συνδυασμός της ντομάτας με την φέτα είναι το καλύτερο.
ΥΛΙΚΑ
1 κιλό
ντομάτες ή δυο κουτιά ψιλοκομμένες ντομάτες
1 πιπεριά
πράσινη
1 κρεμμύδι
2 σκελίδες
σκόρδο
150 γρ φέτα
2 αυγά
1 κουτ.
γλυκ. ρίγανη
1 κουτ. γλυκ. δυόσμος
1 κουτ.
γλυκ. ζάχαρη
Λίγο πιπέρι
καγιέν
Αλάτι,
πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ψιλοκόβουμε
τις ντομάτες, το κρεμμύδι και την πιπεριά.
Σε ένα
κατσαρολάκι τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι με την πιπεριά. Όταν έχουν μαλακώσει λίγο
προσθέτουμε το σκόρδο ψιλοκομμένο, την ντομάτα και την ζάχαρη. Αφήνουμε την
σάλτσα να βράσει καλά μέχρι να αρχίσει να κολλάει στο πάτο της κατσαρόλας.
Προσθέτουμε
την φέτα, τη ρίγανη, το δυόσμο, αλάτι, πιπέρι. Αφήνουμε να συνεχίσει το βράσιμο
για λίγα λεπτά. Ρίχνουμε τα αυγά και
ανακατεύουμε καλά. Συνεχίζουμε το μαγείρεμα για 3-5 λεπτά ακόμα.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου